Over mij

Ik ben Susanne, ook wel Suus. Hier zie je me met twee van mijn favorieten; Tess en tulpen!
Verder ben ik gek op vintage spullen en dan met name prachtige vintage meubels zoals antieke kasten of barokke bijzettafeltjes. Ik geef oude meubels met veel passie en plezier een tweede leven! Het opknappen of pimpen van deze oude meubels (restylen) is inmiddels een flink uitgegroeide hobby. 

Wat is er eigenlijk zo bijzonder aan een vintage interieur?
Een tweedehands meubel heeft geschiedenis, heeft al geleefd en is daarom in staat om een beetje mysterie in je interieur te brengen. 

Een vintage meubel kan in zijn eentje een interieur een geheel andere uitstraling geven, als pronkstuk en eyecatcher in een ruimte. Zelfs wanneer je interieur uit bijna alleen maar moderne stukken bestaat.

En wat ik minstens zo belangrijk vind als een sfeervolle uitstraling, is dat ik door het hergebruiken van materialen een goede invulling kan geven aan mijn idee van een duurzaam en bewust leven.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een vintage kast, dressoir, bijzettafel of een ander oud meubel, kijk dan eens op de aanbodpagina naar de meubels die ik al gerestyled heb.
Heb je zelf een mooi vintage meubel waar je geen afstand van wil doen, maar dat door de tand des tijds zijn glans wat is verloren? Geen probleem!
Ik bekijk samen met jou wat de mogelijkheden zijn om je meubelstuk te pimpen naar de parel die hij ooit was.